Podstawy gastronomii
Milewska, Mariola, Prączko, Anna, Stasiak, Andrzej, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Rok wydania: 2010.
Gastronomia, Podręcznik
3 z 4
Dostępne egzemplarze
Sygnatura: 64
Miejska Biblioteka Publiczna w Świnoujściu , Oddział dla Dorosłych i Młodzieży (czytelnia), Marszałka J. Piłsudskiego 15, 72-600 Świnoujście
Sygnatura: 64
Miejska Biblioteka Publiczna w Świnoujściu , Oddział dla Dorosłych i Młodzieży (czytelnia), Marszałka J. Piłsudskiego 15, 72-600 Świnoujście
Sygnatura: 640
Miejska Biblioteka Publiczna w Świnoujściu , Oddział dla Dorosłych i Młodzieży (wypożyczalnia), Marszałka J. Piłsudskiego 15, 72-600 Świnoujście
Sygnatura: 640
Termin zwrotu: 2023/07/10
Miejska Biblioteka Publiczna w Świnoujściu , Oddział dla Dorosłych i Młodzieży (wypożyczalnia), Marszałka J. Piłsudskiego 15, 72-600 Świnoujście